Søndag var den siste dagen begge kattungene var her, den ene av dem, sammen med en annen katt, flyttet nemlig. (Til en gård med mange dyr og snille mennesker) Egentlig så er det litt komisk, men ganske forferdelig også.. To av kattungene døde, de fikk ikke nok mat, og vi klarte ikke å passe på dem. Den andre kattungen, som egentlig også skulle flytte, fikk bakbeina sine klemt i døra, så nå drar den seg rundt på frambeina. (Det høres fryktelig ut, men det virker ikke som om den brakk noe, eller som om det gjør vondt i det hele tatt, kanskje det bare er en nerve eller noe, ikke vet jeg, men den pines ikke, det er sikkert.)Uansett, den kattungen fikk i hver tfall lov til å bli igjen, bo her inne i huset en stund til, så den slipper å måtte bo ute på en gård, dra seg rundt ute..

Tidligere på dagen, før de begge dro, prøvde jeg å ta noen bilder av dem. Særlig den kattugen som skulle dra. Dessverre så er det faktisk ikke så enkelt, som liten, nysgjerrig, leken kattunge å holde seg i ro når man skal bli tatt bile av..

Det måtte ett par (eller ti) bilder til før jeg fikk noen gode, klare. Men til slutt så satte den jeg til og med ned (i ca. ett sekund)..
Dette var altså ikke i dag, bare så det er sagt. I dag har det vært grå skyer, regnet, og jeg har tilbragt dagen på jobb.
Ett gammelt nikon speilrefleks, og en skinnveske laget av mormor, som har fått plass på veggen i det nye rommet mitt.

Hei, og velkommen til enda en utvekslingsblogg! Mitt navn er Elisabeth. Jeg er 17 år og bor for tiden i Wisconsin,USA for å tilbringe mitt andre år av videregåenede på en amerikansk High School. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar, eller send en mail til: eksvela@gmail.com

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Alt annet · Blogg · Photos · USA gjennom mine øyne · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits
Follow on Bloglovin