Ja, så var det søndag igjen. De siste dagene har for det meste gått med til skole og play practice, men siden det jo for ikke så lenge siden var fredag, betydde det også ett nytt besøk og mat hos Feli's familie. Så etter play practice, som ikke endte før klokka 8 (det er godt de spiser sent), dro jeg rett til huset hennes. Vi spiste middag, is til dessert og så film på en storskjerm. I går var det også egentlig play practise, men jeg hadde en "familie" ting og kunne derfor ikke komme. Det vil si, jeg dro sammen med vertsmor, vertssøster, kusina hennes, pluss vertsmors søster og hennes to sønner til Chuck E Cheese, som ligger i byen en time unna. For de av dere som ikke vet hva Chuck E Chees er - søk på google, der finner dere sikkert svar. Neida, enkelt forklar; det er ett sted med mat og masse maskiner med spill, man får noen slags billetter, alt etter hvor god man er, og så kan man bytte dem inn i små premier. (Selvfølgelig så er man jo nødt til å kjøpe noen slags mynter å putte på de maskinene man vil spille på da.)

I dag var planen å ikke gjøre noen ting, utenom litt skolearbeid, jeg trenger en slik dag, en dag der jeg kan gjøre ingenting. Nå blir jeg riktignok nødt til å ta en tur til Walmart senere i dag. Mobilen min er nemlig ikke helt samarbeidsvillig, det vil si kortet som jeg skal bruke til å "fylle på" mobilen med, vil ikke virke. Den må fylles på hver måned, og før en bestemt dato, ellers blir det bare tull, tull var det forresten forrige måned også. Ikke liker jeg telefonen heller noe særlig, så egentlig har jeg bare lyst til å kaste både den og kortet i hode på noen. Men det er kanskje ikke det smarteste å gjøre. Utrolig vanskelig det skal være å få seg en telefon som fungerer her ute på landet. Hadde de hatt dekkning med de riktige selskapene her, så kunne jeg fått ett amerikansk sim-kort, og brukt min norske mobil -  men det har de jo selvfølgelig ikke her.

Uansett, her er noen flere pumpkin bilder. Først måtte vi skjære av toppen, så var det bare til å stikke hånda nedi, og grave ut alt som var. Etterpå det var det bare å gå i gang med og skjære ut ett ansikt.


 
En skulle tro at med cross country unnagjort ville jeg få tid til å gjøre alt mulig. Slik er det ikke. Jeg hadde håpet at jeg i dag kunne skrive at jeg hadde droppet ut av Grease. Slik er det ikke.

I går tilbragte jeg hele 12(!) timer i strekk, uten så mye som å ta en liten tur ut, på skolen. Play practice, varte i over 4 timer. Jeg var så trøtt, mot slutten kjentes det som om jeg kunne kollapse hvert øyeblikk. Det at jeg synes play practice er kjedelig er vel kanskje ingen hemmelighet, og jeg har jo ikke noen rolle heller, jeg synger og danser, folk er ikke avhengige av meg. Hvis jeg slutter vil ikke verden gå under. Etter litt fram og tilbake bestemte jeg meg for å fortelle fransk og novels læreren min, han som er sjefen for Grease, at jeg ville slutte. Det gikk ikke. Han var ikke sur eller noen ting, men han hørte ikke etter. Jeg er fremdeles med i Grease. Slik er det. Men han sa riktignok at jeg kunne ta meg litt fri, at jeg ikke trengte å komme hver gang. Så det skal jeg gjøre.

Ellers så har jeg en presentasjon i psykologi om LSD, på mandag, 12 lysbilder må med, minimum 12 lysbilder. Null stress.. På fredag har jeg en prøve i Practical Law, tror det skal gå fint, men litt øving må vel til. Ikke det at jeg vet når jeg skal få tid til å gjøre det. I dag var det jo play practice, jeg dro litt tidlig, hjem får å "garve pumpkins" det var en hel familie sammenkomst, vertsmor søster og bror, med familie, deres mor or far. I morgen er det overraskende nok, play practice, så har vi en utvekslingsstudent greie. Så er det vel på tide å legge seg, så er det fredag.

Jeg har bilder fra pumpkin carvingen, men de får bli en annen dag, det tar tide, og jeg er for trøtt til å gjøre noe med dem nå, plukke ut og redigere..


Ok, så ble det ett bilde da
I går var en herlig dag. Selv om jeg ikke sovnet før 3 kvelden før og var nødt til å stå opp halv 9 om morgenen for å hjelpe til på søndagsskolen og gå i kirka. Det var fint vær, ganske så varmt (jeg trengte ikke å ha på meg noen jakke!) Jeg hadde ikke noe spesielt å gjøre. Kunne være på PC-en, noe jeg ikke hadde hatt noe særlig tid til dagen før. Jeg var ute. Tok noen bilder.

Den ene av hundene, som kan være noe helt ekstremt irriterende til tider, fordi han er så grusomt glad i deg, omtrent klemmer deg flat, fordi han ikke kan komme nerme nok, få nok oppmerksomhet, nok kos, og etterlater et lag med pels på deg, den hunden, den var veldig pen i går.

Og vel, det må sies at, selv om han kan være utrolig irriterende, så er han også fantastisk utrolig skjønn. Egentlig så er det bare morsomt at han er som han er, og hadde han ikke røytet sånn, så hadde jeg nok tilgitt ham enda mer for å være så fantastisk utrolig glad i alle og en hver. For det er vel egentlig det som er irriterende særlig når man har på seg en svart bukse, laget med pels som blir igjen.Skoledagen i dag gikk utrolig fort, to av skoletimene ble brukt til å se film, i entrepreneur fikk jeg gå fra timen for å jobbe med årboken i stede. Plutselig var dagen over, jeg var på veg hjem. Noe som egentlig ikke var meningen, det var play practice i dag, men jeg gikk ikke. Jeg gav meg selv fri. Jeg skal der i morgen, på onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Det blir gøy..

 
Søndag, nå er en ny uke snart over. Skole, cross country, play practice. det er det jeg har gjort, den siste uka. Play practice er forresten utrolig kjedelig. Jeg liker Grease. Men det er utrolig kjedelig å skulle være med. Jeg har jo ingen "rolle", men er en av mange high school studenter i stykket, jeg danser, synger og vandrer rundt. Det tar så mye tid, det å måtte være der i to timer etter at jeg har vært på cross country trening. Men jeg får bare holde ut. Nå er dt litt mindre enn to uker til vi skal framføre. (Noe som jo bety at det i tiden framover kommer til å bli enda mere øving..)

Det positive er at i går, lørdag hadde jeg mitt aller siste cross country meet, treningen er derfor også over. Jeg gledet meg faktisk litt til meetet, siden det var det siste og alt. Det var selvfølgelig helt til jeg så løypa vi skulle løpe. Den var smal, gikk over jorder, det val glatt, "muddy", og ikke minst, det var bare opp og ned, hele tiden, bakker, lange bakker, bratte bakker, bakker. Det så ut som den verste og hardeste løypa jeg noen gang hadde, og kom til å løpe i cross country. Jeg gledet meg ike lengre, gruet meg litt, var irritert, hadde ike så veldig lyst til å løpe. Som om ikke det var nok, kikket jeg, rett før jeg skulle løpe, på startnummeret mitt, noe jeg ikke hadde gjort tidligere, jeg hadde bare tatt det på meg, uten å registrere hva det var. 1166 ikke ett bra nummer, ikke ett nummer jeg likte, to og to like tall, ikke bra (ja, jeg er rar).

Likevel, det gikk fint, og av en eller annen merkelig grunn syntes jeg faktsik at det var litt gøy. Riktignok var det utrolig hardt, særlig den siste bakken mot slutten, det var godt å bli ferdig.


Vi hadde på oss de gamle uniformene i dette løpet, folk likte hvist dem bedre. Jeg er enig, i tillegg fikk vi, siden de jo var gamle og ikke i bruk lengre, lov til å beholde dem etter løpet.Skoene mine er blå og hvite under. Det var de ikke etter at vi hade løpt. Alt hang fast. Jeg var utrolig glad for at jeg hadde dem da, mens jeg løp, mine spike shoes, bakken var nemlig veldig glatt og våt. Og selv om alt hang fast etterpå, så gjorde de også slik at jeg hang fast mens jeg løp. Og det var jo ganske så flott. I dag måtte jeg riktignok bruke en evighet ute på å vaske dem. Jeg spylte dem under en kran skrudd fast til husveggen og skrubbet dem med en tannbørste jeg fant på bakken (!? - ikke spør meg hvor den kom fra.)
Etter bowlingen på søndag endte jeg opp med å kjøre tilbake med kontaktpersonen min, Fanny, og vertssøstera til en av utvekslingsstudenten. Men før vi kom oss hjem hadde vi noen stopp på vegen. Subway (sandwich place) ble blant annet besøkt, vi ville også stoppe i den skandinaviske butikken som jeg var i for ett par uker siden, men de hadde jo selvfølgelig stengt. Så da endte vi opp med å besøke en annen butikk rett over gata. de hadde masse gamle ting der, (jeg kjøpte ingenting) og bak i butikken hadde de syv små kattunger. Jeg fikk ikke med meg hele historien, men jeg tror at eieren av butikken hadde reddet dem fra en søppelkasse eller noe lignende. (Noen hadde hvert fall prøvd å bli kvitt dem på en ikke så veldig snill måte.) Vi stoppet også på en litt "alternativ" matbutikk, der hadde de for eksempel skikelig brød, organisk ditt og datt, mørk, god sjokolade og cashew nøtter som jeg ikke har spist på over en måned. (Jeg liker cashewnøtter, men før den butikken har jeg ikke funnet dem,  stedede har de hatt 100 forskjelige peanøtter.)

Jeg kom meg jo hjem da, til slutt, og endte da opp med å gå for og hente pumpkins. Gresskar - vet ikke om jeg har sett ett "levende" gresskar i Norge. Her er det i hvert fall mange. Det er ganske stilig. Svære oransje baller som liksom vokser helt tilfeldig på et jorde.
Åja! jeg bar alle sammen.. Neida. De var faktisk utrolig store og tunge, bare så vidt jeg klarte det ene jeg bar..
Skolelunch

Det beste å gjøre er vel å starte med begynnelsen, eller nokså med begynnelsen i hvert fall. Vertsmor hadde advart meg, mot maten på skolen. Skolelunchen. Maten jeg spiste de to første dagene. Etter det var det slutt. Jeg husker ikke hva jeg spiste den første dagen, men jeg er 99 % siker på at det var gult. Maten er nemlig det, gul, alltid. Gult brød, gul "kylling" gul "grillet" ost, gul "ett eller annet" frityrstekt, gul "fisk" - også frityrstekt. Gul, gul, gul.  Den andre dagen husker jeg at jeg spiste ett mykt bolle/hamburger lignende brød med kjøttdeig blandet med noen sausgreier. Det var ikke lett å spiste, kjøtte falt ut av brødet, smaken var så som så. Det var ok mat, men den var ikke i nærheten av å være god for kroppen. Begge de to dagene jeg spiste lunch der, kunne kjenne det hele resten av dagen, at jeg hadde spist noe merkelig, noe kroppen ikke likte.

Nå har jeg med meg min egen lunch. Jeg er heldig, vertsmor baker brød, utrolig godt brød, det er nå lunchen min. av og til er det kyling- eller kalkunkjøtt rester, da har jeg det og salat på, Ellers spisr jeg salat og kalkunpålegg. Av og til ost.

 Ost 

Wisconsin var en gang, eller er fremdeles USA's "ostestat", de produserte mest ost i hele landet. Her er det mye ost. Oransje ost. Ost som ser litt skummel ut. Osten kommer slik du vil ha den, revet eller i skiver. Oste-pinner som man tar ut av plast og spiser som en gulerot. Ost man har på maten, mye av maten.(ekstremt mye på pizza) Grillet ost (vet ikke hvordan det er, har ikke smakt det) Frityrstekte ostepinner, eller hva nå enn det var (faktisk godt..) og små ostegummibiter som kommer i en pose, spises som seigmenn, smaker gummi, men er litt godt hvis du vil ha noe salt. For salt er det mye av.

 Salt

Maten er salt. Punktum.

Kaker

Jeg liker å bake. Kake er gøy. Her lager vi ikke kaker. Eller jo, det vil si, vi lager kaker. Men de blir laget fra en boks man kjøper på butikken. Jeg bakte for en stund siden brownies, fra bunnen av, ingen boks. Da vertsmor så fortalte dette til vertsøsknene mine forsto de ingenting "what?! didn't she just use a box?" Nei. Men sånn er det, kaker baker man fra en boks. Man bruker ikke oppskrift og lager den fra bunnen av. Krem til kaka kan man kjøpe ferdig på boks, uten behov for å tilsette vann eller noen ting. Vann, noe som fører oss videre til drikke, og alt det andre.

 Alt det andre

Her drikke folk to ting, melk, eller brus. Melk er melk, kommer i svære plastkanner, her finnes ingen lsmå literkartonger. Når det gjelder brus drikker vi to ulike typer. Mountain Dew, en slags sitronbrus, eller Pepsi, ikke Coca Cola, nei, pepsi, kun pepsi. Pepsi er tull, jeg liker ikke pepsi. Men det er jo egentlig ganske så greit, prøver å drikke mest mulig vann, så holder jeg meg litt sunn i alle fall.

Ellers så er det bare til å tenk på all mat du tror amerikanere spiser - de spiser det. Men kun med gaffel, ikke kniv, og bruker vi kniv så gjør vi det ikke samtidig som vi bruker gaffelen. Nei. Da deler vi først opp maten med kniven, så spiser vi med gaffelen. Men for det meste så bruker vi bare gaffel, til og med til å dele opp maten. 

Det er utrolig mange fastfood og spisesteder her, selv i små byer. I en by 20 minutter unna her, med under 5000 innbyggere, er det mer enn 10 forskjellige steder å få seg mat. I den lille byen min med 500-600 inbyggere har vi minst to. Mat, du kan få det over alt.

Den er forresten utrolig billig, maten her, i hvert fall for en som kommer fra Norge. En flaske vann koster 6 kroner, brus litt mer. Det samme gjelder godteri, yoghurt på en bensinstasjon, max 10 kroner. På skolen har vi en automat med ulike "barer" "energy bars", "protein bars", den typen ting (bare ikke sunne), små poser med chips, alt sammen 3 kroner stk.

 

Jeg håper alle som leser dette skjønner at dette er ting som jeg har lagt merke til, fordi jeg er norsk, fordi jeg kommer fra ett annet land, og det betyr ikke at ting er nøyaktig slik jeg skriver det. Jeg mener ikke å fornærme noen, eller klage på noen måte, (utenom på solelunchen, den er og blir gul) men jeg synes det er interessant med disse forskjellene. Og jeg håper at folk synes det er interessant og underholdene å les om dem. Så trenger dere ikke å ta alt 100 % seriøst, tro at alle lager kake fra en boks eller driker pepsi (men skolelunchen, den kan dere ta seriøst, for den er fremdeles gul).

 
Om sånn ca. 1 minutt blir jeg hentet av søstera til kontaktpersonen min. Vi skal nemlig ut å bowle. Jeg, de andre utvekslingsstudentene, kontaktpersonen min (og søstera), noen andre utvekslingsstudenter fra en annen skole, og noen andre amerikanere, tror jeg. Det kan bli interessant. Jeg har bowlet før, men jeg er på langt nær god. Jeg tro mitt største fokus kommer til å bli på og ikke få bowling kula ned i renna, det å vinne er ikke i mine tanker en gang. Men jeg gleder meg, håper at det blir gøy (Det gjør det helt sikkert)vest og bukse:Cubus, t-skjorte: forever21

Først hadde jeg tatt på meg den røde buksa mi, og ingen vest. Men det regner, jeg må ha på meg en jakke, og siden de eneste ytterjakene jeg har er rosa og knæsj blå, (jeg trenger en ny jakke, tihi) følte jeg det var nødvendig å bytte ut den røde buksa. Vesten tok jeg på meg fordi, vel, det er kaldt, jeg fryser. (som vanlig, for en tøff nordmann jeg er)
Jeg har sovet til kvart over ni! Det er det lengst jeg har sovet til på lenge. Jeg prøvde virkelig, og hadde så lyst til å sove lengre, men det gikk ikke. Så da tok jeg fram PC' en i stede.

Siden forrige innlegg har jeg vært på skolen, cross country trening. På middagsbesøk hos Felis familie. Fy søren som jeg liker den familien! Ikke minst maten de spiser. Maten her, hvor jeg bor, er god, jeg liker den, jeg har ikke en eneste gang blitt servert noe jeg ikke liker. Maten deres derimot, er fantastisk, jeg blir lykkelig av å spise den.

Det er den andre fredagen på rad at jeg har spist middag hos dem. De er en stror familie, 8 barn, pluss mor og far, pluss Feli. Forrige gang jeg spiste sammen med dem var vi riktignok i nabohuset, hvor søsteren til moren bor, men det var den samme gode maten. Da fikk vi servert pasta, men en god, hjemmelaget hvit saus, ikke en rød greie som kom ut av ett glass. Og salat, med en herlig dressing av oljer og jeg vet ikke jeg, men ingenting som lignet på majones og kom ut av en flaske.

Denne gangen spiste vi i deres eget hus. Vi var mellom 20 og 30 stykker der. Og jeg fikk servert fisk! Laks. Og en annen type. Bakt i ovnen, stekt på en grill. De hadde stekte poteter, salat, fantastisk salat, slik som vi fikk den andre gangen. Så hadde de også brød, hjemmebakt brød, med krydder i. Det smakte så rent, så sunt, smakene minnet om hjemme, hjemme i Norge altså, som noe du kan få bestille på en kafe/restaurant.

I tillegg til at de har så utrolig god mat, er de også veldig  hyggelige. Alle sammen, smilende og glade, morsomme. (Det er foresten også de fleste menneskene jeg har truffet på så langt) Og det beste av alt, jeg skal, sammen med Fanny, mest sannsynlig tilbake på fredag igjen.

Tumblr_lnvjylwkru1qfxwzho1_500_largeTumblr_leyvudvi0y1qgnow4o1_400_large

Haha, jeg er litt av ett matvrak! Tenk at det er mulig å bli så glad av mat. Men seriøst, jeg savner norsk mat! Likevel, dette er jo USA, og jeg dro jo hit for å oppleve landet. Utvekslingsstudenten som bor i huset der, var glad da hun kom og spiste pizza her hos meg, hun ville ha "ekte amerikansk mat". Jeg tror hun har rett, jeg ser mer på maten jeg får her som "amerikansk" en deres, så jeg er glad for den maten jeg får servert her, det smaker jo godt, den er bare litt annerledes, og maten hos dem er derfor en fin avveksling, eller hva nå enn jeg skal kalle det. Tror jeg få skrive ett mer utdypende innlegg om denne maten, for det er ganske så rart (da tenker jeg ikke på maten jeg får servert her, men alt av mat, skolelunchen for eksempel - den som burde være ulovlig).
I går stakk jeg fra skolen etter 5. time, egentlig så var planen å dra etter 4. timen men det ble altså 5. i stede. Det var meg, Fanny og Feli, to av de andre utvekslingsstudentene, som dro. Vi ble hentet av vertsmoren til Feli, kjørt til "storbyen" og kjøpesenteret ca. en time unna. Jeg hadde en plan om å handle, kjøpe varme klær, prøve å finne noe som var varmt, men som ikke var en hette-genser/jakke. Kanskje skaffe meg ett ekstra par jeans eller to. Jeg skulle kjøpe vinter boots, skjerf, hadde lyst på en ull kåpe. Det skjedde ikke. Jeg fant faktisk ikke så veldig mye å kjøpe, boots og skjerf som jeg likte var det helt umulig å finne. Men det var utrolig gøy da, å dra på shopping, slippe skolen for en stund. Drikke verdens beste kaffe på Starbucks. (Slippe ett meet som vi egentlig hadde den dagen, hysj!)


Kjøpte meg ett par med hansker da, de kan jo bli gode å ha etter hvert. (Hadde planer om å ta med meg ett par fra Norge - men de glemte jeg jo selvfølgelig)


Ett smykke fra American Eagle, som mest sannsynlig ikke kommer til å hjelpe mot kulde i det hele tatt.


Forhåpentligvis vil denne vesten fra GAP, det eneste klesplagget , foruten hanskene som jeg faktisk kjøpte, hjelpe litt mer.

I dag var jeg igjen på trening, vi løp "a light 3 mile" jeg måtte løpe med coachen vår. Det gikk faktisk fint, forrige gang jeg løp med ham var det utrolig tungt, selv om han alltid sier at "du" får bestemme farten - det ender jo alltid opp med at du føler at du må løpe fortere uansett. Men det gikk altså fint, foruten om det faktum at jeg så ut som om jeg holdt på å dø da jeg kikket meg i speilet en liten stund etter at vi var ferdige med å løpe.

Nå er det alt onsdag kveld, i morgen er det torsdag, fredag, snart helg! Jeg trenger å sove, av en eller annen grunn klarte jeg ikke å sovne i går kveld, våknet opp ett par ganger om natta.

Det var forresten 13 stykker til sammen som, om hverandre, spiste middag her i kveld, familie. Det er å gøy med alle de menneskene, selv om det jo noen ganger er en del småunger som starter å skrike og gråte inn i mellom.

 

 
Lørdag, O!, herlige lørdag. Våknet kvart over 6, kvart over 7 møtte jeg opp ved skolen på veg til ett nytt meet. Kvart over 9 løp jeg. x antall minutter senere var jeg ferdig. Denne gangen vet jeg faktisk ingenting om hvordan det gikk, ikke vet jeg tiden jeg løp på, og ikke vet jeg hvilken plass jeg kom på. Ja, ja det var hvertfall herlig å være ferdig med det. Ett mindre meet igjen.

Siden vi løp så tidlig på dagen kom jeg jo også ganske så tidlig hjem. Brukte så altfor lang tid forran pc skjermen. Det var ingen hjemme i huset, og jeg hadde ingenting å gjøre. (Kunne ha ryddet på rommet mitt da, men det var ikke ett alternativ.)

Det endte med at jeg bakte cookies i stede.I dag var jeg ute og red, meg, vertsmor, Fanny og 6 andre mennesker. Det var veldig gøy, vi red i skogen i rundt to timer, utrolig fint der nå om høsten. Det eneste som er litt dumt er at det jo er ganske så kaldt. Verstsmor tok noen bilder mens vi red, men jeg har ikke fått sett dem enda. Så vi får se, kanskje jeg kan publisere ett av dem i morgen.


 
Jeg liker ikke hettegensere. De er formløse. Armene er vide, ubehagelige, lange. Selv om de er stramme rundt håndleddene, nytter det ikke å prøve å dra dem opp, prøve å få dem ut av veien. da faller de bare ned igjen. Du ender opp med å måtte dra dem opp hvert andre minutt. Men det verste av alt - du må dra genserne over hodet. Det er ikke gøy, særlig når størrelsen på genseren ikke samsvarer med størrelsen på hullet du skal få hodet ditt gjennom. Jeg vet ikke hva folk som lager hettegensere tror, men en ting er sikkert mennesker er ikke strutser. Vi har ikke ett bitte lite hode og en diger kropp.

Derfor fant jeg for flere år siden ut at hettegensere er tull, at jeg ikke ville bruke dem lengre og at det lengste jeg ville strekke meg til var hettejakker. Da slapp jeg hvertfall å dra noe over hodet. Jeg oppdaget raskt at jeg ikke likte de heller, jakkene passet liksom ikke inn i min stil, de så rare ut på meg, jeg passet dem ikke, så jeg sluttet nesten å bruke de også. De ble bare brukt en sjelden gang, når jeg var hjemme, eller en enda sjeldnere gang i offentligheten, men bare hvis jeg var veldig, veldig lat.Alt det var sevfølgelig før jeg ble utvekslingsstudent i USA.

Onsdag var min første hettegenser i offentligheten-dag på lenge, sikkert ett par år. Riktignok har jeg brukt et par hettejakker den siste tiden, da av den enkle grunnen at det er varmt (og ganske behagelig da). Men jeg liker det ikke. Helt ærlig, det er litt rart, men jeg føler meg ikke helt som meg selv. Hettejakke går det fint å bruke nå, nesten. Men jeg følte meg seriøst ikke helt komfortabel vandrende rundt i hettegenseren min på onsdag. Det er merkelig hva klær kan gjøre med en.

 

 
Skoledagen i dag var mye bedre enn i går. Jeg har ikke ledd så mye på skolen på lenge, som det jeg gjorde i practical law timen i dag. Vi skulle ha en debatt, to lag, ett for, og ett imot strenger "gun laws" i USA. Det ble ganske tullete, ikke så veldig seriøst. Vi har noen ganske så morsomme folk i den klassen. Men en ting er sikkert, amerikanere er veldig glad i våpnene sine.

Jeg slapp unna Cross Country trening i dag, alle gjorde vi det. Treneren vår var der ikke, han fulgte de yngste på laget til et meet. Det var det egentlig meningen at vi skulle trene uten ham. Men siden vi ikke har lov til å trene på skolens område uten noen som kan "passe på" oss, skulle vi dra til ett annet sted for å trene. Det han ikke hadde tenkt på var at vi jo trengte noen til å kjøre oss dit. Det å stappe ni mennesker inn i den ene lille bilen til den ene personen som kunne kjøre, er ikke så enkelt, for ikke å snakke om ulovlig. Etter litt frem og tilbake bestemte vi oss derfor for å dra hjem, ganske enkelt. LItt usikker på hvordan treneren vår kommer til å reagere, men det får vi heller bekymre oss for i morgen..

Siden det fremdeles er fint vær, sol og ikke så altfor kaldt i denne delen av verden, og siden jeg kom tidlig hjem, bestemte jeg meg for å ta med kameraet og gå en tur i skogen.

Den ene hunden bestemte seg også for å være med.

Det gjorde forøvrig to av kattene også, de fulgte helt serriøst etter oss på tur gjennom skogenBlant alle de gule og røde bladene i skogen fant jeg noen blomsterNå har jeg ikke skrevet noen ting om hva jeg har gjort siden søndag, så det er vel på tide å skrive igjen.

Mandag, første dag av en ny skoleuke. Som om ikke det var nok i seg selv, hadde vi et "Meet" den dagen. Over en times kjøring unna. (En ting er sikkert, gule skolebusser ser kanskje kule ut på utsiden, meeen innsiden er noe helt annet - kan fortelle mer om det en annen gang). Det var utrolig mange mennesker som deltok på dette meetet, jeg ble nr. 52. Vi løp på en golfbane, det var ganske stilig, jeg fikk lyst til å prøve å spille golf. Jeg har alltid syntes att det ser utrolig kjedelig ut, det er det sikkert også, tålmodighetskrevende, jeg har ikke tålmodighet. Men jeg fikk altså lyst til å prøve, og det har jeg ennå.

På tirsdag var jeg først på skolen, så på Cross Country trening, (det var hardt, kjedelig, ikke gøy i det hele tatt, kjente meg helt utslitt, orket så vidt å løpe en halvtime i strekk) så dro jeg på Greas play practice. Det var også ganske kjedelig, litt morsomt  her og der, men for det meste kjedelig. Ikke noen nytt å gjøre, bare de samme sangene, ommat og ommat.

I dag, onsdag, var jeg igjen først på skolen. Av en eller annen grunn var akkurat denne skoledagen ikke gøy i det hele tatt. Det var ingenting spesielt som skjedde. Det var bare dritt. Det ble litt bedre utover dagen da. Så bar det videre til trening, noe jeg ikke så så veldig fram til. Men det viste seg å ikke være så værst i dag. Bedre enn i går, litt mindre kjedelig.

Da jeg så kom hjem var alt fint igjen, vi dro nemlig ut på en ridetur i dag, jeg , vertsmor, vertssøster og kusine. Det var gøy, det gikk bra, jeg likte hesten jeg red, hun var rolig og snill. Vi red i skogen, det ble ikke mer enn en halvtime - time. Vi kom oss jo ikke ut før om kvelden, så det startet å bli mørkt etter hvert. Men på søndag blir det visst en langtur. Det kan bli spennende, jeg gleder meg.

Nå sitter jeg her og prøver å finne noe å se på på TV. En bra ting skjedde jo på skolen i dag, nemlig at jeg fikk gjort alt jeg hadde av lekser, så  det trenger jeg ikke å bekymre meg for i kveld.

Tumblr_m3b1cbpoqu1qeg2eho1_500_largeCowgirl_at_dusk_by_kvickrey_large

//weheartit

 

 

 

 

 

 

 
I paraden var skolebandet vårt (med sine kule hjelmer)Sykebilder, brannbiler og diverse andre biler fra byene i området.En del politikere, andre band, forskjellige organisasjoner, folk på motorsykkler, noen bedrifter, og en gjeng med rosa hårMange av menesken som gikk i paraden hadde med seg godteri som de kastet ut til menneskene som stod pg så på. Verstssøster kom hjem med en hel pose full.


Nå skal jeg gå og legge meg, snart, må gjøre litt lekser først. Det tok en hel evighet å laste opp alle disse bildene. Internettet er ganske så tregt her, så ting tar tid, men i det miste så har jeg internett, ikke alle som er så heldige.

 

Hei, og velkommen til enda en utvekslingsblogg! Mitt navn er Elisabeth. Jeg er 17 år og bor for tiden i Wisconsin,USA for å tilbringe mitt andre år av videregåenede på en amerikansk High School. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send en mail til: eksvela@gmail.com

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Alt annet · Blogg · Photos · USA gjennom mine øyne · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits
Follow on Bloglovin