Jeg har kommet hjem nå. Hjem til Norge. Har vært hjemme i over en måned. Truffet igjen venner og familie, jobbet, det er det dagene har gått i. Det ble ikke akkurat noen blogging den siste tiden i USA, og selv om det har gått en stund nå så føler jeg at jeg børe komme med en slags avslutning på det hele.

De siste ukene i USA var fantastiske, samtidig som de også var litt triste fordi det nærmet seg slutten. 4 av mine beste venner var jo også utvekslingsstudenter, så vi prøvde å få gjort mest mulig den siste tiden. Graduation hadde vi jo, pluttselig var skolen over. Det føltes helt merkelig. Det var rart å våkne opp og vite at jeg ikke trengte å gå på skolen lengre. Ikke at det var noe særlig å klage over, i stede kunne jeg jo gjøre akurat det jeg hadde lyst til. Nesten.

Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal si, det blir vanskelig å skulle fortelle om alt det vi gjorde, alt det som skjedde, og hvordan de siste dagene var. Men det var en helt fantastisk opplevelse, å få love til å være utvekslingsstudent. Året gikk utrolig fort, og jeg har aldri angret ett eneste sekund på at jeg velgte å dra. Jeg har fått meg venner for livet, og en ekstra familie jeg garantert vil treffe igjen.  

 

Hei, og velkommen til enda en utvekslingsblogg! Mitt navn er Elisabeth. Jeg er 17 år og bor for tiden i Wisconsin,USA for å tilbringe mitt andre år av videregåenede på en amerikansk High School. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send en mail til: eksvela@gmail.com

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Alt annet · Blogg · Photos · USA gjennom mine øyne · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits
Follow on Bloglovin