I går var det fredag. Og siden jeg alt hadde vært på skolen i 4 dager i strekk var det på tiden med en fridag. Så i stede for å dra på skolen ble jeg med kontaktpersonen min og den brasilianske utvekslingsstudenten for å hente vennen hans på flyplassen. Så ble det bitte litt shopping og mat før vi dro til track meet. Jeg har en liten pasue fra track for tiden, eller hva nå enn det skal kalles. På grunn av beina mine så er jeg nemlig ikke på trening, men jeg deltar av og til på ett meet og to. Tirsdag denne uken løp jeg, og fredag i neste uke skal jeg også delta. Så får vi se hvordan det går.

I dag er det faktisk ganske så fint vær ute. Det vil si, nå er det skyer på himmelen, men sola skinnte en liten stund, og det er fremdeles varmt ute. (Så varmt at jeg spiste frokost utendørs.)


 Kanksje det endelig begynner å bli vår


Prøvde å ta et bilde med valpen (!) som har blitt ganske så stor nå, enda han bare er 4-5 måneder gammel.I går var det også nydelig vær (sola skinte hele dagen). Jeg hadde jo selvfølgelig glemt solbrillene mine, så da kjøpte jeg noen nye.


Så da hadde jeg vært i South Dakota da. Det var i forrige uke. Fra tirsdag til lørdag var jeg på tur, sammen med en gjeng ander mennesker. Det var utrolig gøy. Vi sov på fint hotell, så en flott hytte, tok over 1200 bilder + noen videoer, og bare koste oss. Det var ikke noe særlig gøy å komme tilbake igjen, og  måtte si hade til de folka som var med på turen som går på en annen skole. Men sånn er det jo bare. Vi treffes nok igjen ett par ganger før sommeren.

Ellers så må jeg bare beklage og innrømme at jeg har litt dårlig samvittighet overfor dere som faktisk fortsetter å klikke dere inn på denne bloggen her, selv om jeg ikke har skrevet på en god stund. Jeg lover ikke å bli bedre, men jeg skal prøve, kanksje.Ja, så var jeg da i Chicago både mandag og tirsdag. Tok masse bilder osv. Vandret litt rundt i gatene (utrolig gøy å faktisk kunne gå til noe, ikke måtte kjøre hele tiden!). Det var veldig gøy. Vi besøkte Seras Toweret, hvor bildene med glassgulvet er fra, så the Bean og Nvy Pier. Riktig nok skulle jeg ønske at vi hadde fått litt mere tid der, tid til å vandre enda litt mere rundt. Men jeg er glad for at jeg i det e hele tatt fikk kommet meg dit. Nydelig vær var det jo også, selv om det var litt kaldt til tider.

Det beste av alt er at om mindre enn to uker skal vi på enda en tur. Road trip til South Dakota, vi blir også bort i 5 dager da - enda bedre!

 
Jeg var ikke den eneste utvekslingsstudenten som dro til Hawaii. Mange forskjelige organisasjoner tok med seg hundrevis av utvekslingsstudenter dit. En av dem laget en film fra Hawaii. Selv om jeg ikke var med og gjorde nøyaktig det samme som blir vist i filmen. Så var det mye av det samm. Filmen vise hvor utrolig gøy og flott det var å være på Hawaii. Så hvis noen kjeder seg, eller har lys til å se en liten film fra Hawaii. Så er det bare til å klikke på bildet under.Hei, og velkommen til enda en utvekslingsblogg! Mitt navn er Elisabeth. Jeg er 17 år og bor for tiden i Wisconsin,USA for å tilbringe mitt andre år av videregåenede på en amerikansk High School. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send en mail til: eksvela@gmail.com

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Alt annet · Blogg · Photos · USA gjennom mine øyne · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits
Follow on Bloglovin