I dag startet de fleste jeg kjenner på skolen igjen, siden jeg nå bor enda litt lenger fra dem, blir det nok ikke mer tid til å treffes nå. Den siste uka har jeg derfor sagt adjø til en del venner, noe familie, tatt en siste shoppingtur med bestevenninna mi, og hatt flere koselige jentekvelder (dessvere ble den ene av dem avlyst - men vi tar den til neste år når folk har kommet igjen fra USA). Det ble litt trist - men sånn blir det jo når man har fantastiske venner. Heldigvis så skal vi jo sees igjen om en stund. Jeg er sikker på at når jeg om ti måneder ser tilbake på året mitt i USA, kommer jeg til å synes at det hele gikk utrolig fort. (Men hvis det i mellomtiden går litt tregt, så har vi jo facebook og skype osv.)jumsuit og belte: BikBok, cardigan: BershkaNå skal jeg snart se min siste episode av The Lying Game. Jeg har fulgt med mens det har gått på FEM, men nå blir det jo ikke flere mandager forran tv'en her i Norge på en stund, så jeg får prøve å finne resten på nettet.

Og bare så det er sagt, så har jeg begynt å glede meg noe helt sykt nå. Tidligere har jeg ikke gledet meg så mye eller noen ting, det har mer vært sånn; jegskaltilusa - okei. Men nå ønsker jeg bare at dagene skal gå ekstra fort, slik at det blir fredag og jeg kan dra. Så spørs det vel bare når nervøsiteten kommer..


Nå er det varmt, sola skinner, jeg kan sole meg, vi har roser i hagen, sommer.

Ellers så har jeg ikke noe særlig med utvekslingsoppdaterineg å komme med til dere. Jeg fortsetter å utsette alt som må gjøres, og innbiller meg at jeg fremdeles har god tid. Men det tror jeg egentlig ikke noe på, selv om det er hele tolv dager igjen.

Store deler av dagen og kvelden i går hadde jeg besøk av noen venninner - det må man ha når man snart skal tilbringe 10 måneder i et annet land. Så ble det igjen kveld (eller natt) før jeg hadde tid til å blogge. Men da var jeg alt så trett at jeg fort gav opp. (Dessuten var det jo alerede blitt lørdag, så det gjorde ingenting om jeg ventet til litt senere på dagen, som er nå) Problemet med det å være trett er at noen ganger blir du så trett at du ikke orker å gjøre noen ting. Det hjelper ikke at du lar være å gjøre ting fordi du er trett, når du faktisk er så trett att du ikke en gang orker å gå og legge deg - da kommer du ingen vei. Så selv om jeg hadde bestemt meg for at jeg var alt for trett til å prøve å redigere bilder til denne bloggen, ble jeg likevel sittende våken i over en halvtime, fordi jeg rett og slett var for trett til å prøve og gå på badet for å kunne legge meg. (Jeg kom meg jo dit til slutt da)


Min fargerike dag, t-skjorte:Monki, og dressjakke:Only

Det var veldig koselig med besøk (jeg regner med at alle hadde det gøy) vi snakket, lo, gikk tur, spiste alt for mye god mat, og så film.

Utvekslingsoppdatering!
I går var det fredag, og nøyaktig to hele uker igjen før jeg drar, fredag 24. august. Så har jeg også fått vite når jeg ankommer Madison, Wisconsin, mandag 27. august, en uke før skolen starter. Hvilket vil si at jeg har en hel uke til å bli kjennt med familien på, før skolen starter, det er ikke noe å klage på.
Follow my blog with Bloglovin

Hei, og velkommen til enda en utvekslingsblogg! Mitt navn er Elisabeth. Jeg er 17 år og bor for tiden i Wisconsin,USA for å tilbringe mitt andre år av videregåenede på en amerikansk High School. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar, eller send en mail til: eksvela@gmail.com

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Alt annet · Blogg · Photos · USA gjennom mine øyne · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits
Follow on Bloglovin