Jeg har kommet hjem nå. Hjem til Norge. Har vært hjemme i over en måned. Truffet igjen venner og familie, jobbet, det er det dagene har gått i. Det ble ikke akkurat noen blogging den siste tiden i USA, og selv om det har gått en stund nå så føler jeg at jeg børe komme med en slags avslutning på det hele.

De siste ukene i USA var fantastiske, samtidig som de også var litt triste fordi det nærmet seg slutten. 4 av mine beste venner var jo også utvekslingsstudenter, så vi prøvde å få gjort mest mulig den siste tiden. Graduation hadde vi jo, pluttselig var skolen over. Det føltes helt merkelig. Det var rart å våkne opp og vite at jeg ikke trengte å gå på skolen lengre. Ikke at det var noe særlig å klage over, i stede kunne jeg jo gjøre akurat det jeg hadde lyst til. Nesten.

Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal si, det blir vanskelig å skulle fortelle om alt det vi gjorde, alt det som skjedde, og hvordan de siste dagene var. Men det var en helt fantastisk opplevelse, å få love til å være utvekslingsstudent. Året gikk utrolig fort, og jeg har aldri angret ett eneste sekund på at jeg velgte å dra. Jeg har fått meg venner for livet, og en ekstra familie jeg garantert vil treffe igjen.  

 


  0 kommentarer på "Avslutning"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei, og velkommen til enda en utvekslingsblogg! Mitt navn er Elisabeth. Jeg er 17 år og bor for tiden i Wisconsin,USA for å tilbringe mitt andre år av videregåenede på en amerikansk High School. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar, eller send en mail til: eksvela@gmail.com

Legg meg til som venn
Follow on Bloglovin

ARKIV

· Juli 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Alt annet · Blogg · Photos · USA gjennom mine øyne · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits