Bare en av de siste tre dagene har blitt tilbragt på skolen. Denne gangen er det riktig nok ikke fordi jeg har tatt meg fri. På tirsdag var det nemlig senior trip. Vi dro til en svær water park. Det var gøyere enn jeg hadde forventet. Det var en utrolig fin og varm da (nesten 30 grader), så det var litt dumt at vi måtte tilbringe så mye tid inne. Men de hadde et stort hot tub ute, og der var det også litt plass til å sole seg på bakken. 

I dag, altså onsdag, var det en da en tur. Denne gangen var det alle sammen i engelskklassen som dro. "The House on The Rock". Ett hus/museum på en rock. Masse rare greier å se på, en karusell, en haug med dokkehus, gamle biler, gamle våpen og mye forskjellig. Det var interessant, men det ble også litt ensidig å bare gå og gå, og titte på ting.

De siste dagene har det bare vært sol og fint vær, utenom natt til tirsdag. Da var det ett forferdelig tordenvær, og da mener jeg forferdelig. Det er ikke norsk tordenvær, hvor det lyner en gang, før det så går noen sekunder før tordenet kommer. Nei, her er det blink, blink, blink, torden, blink, torden,torden, blink, blink, om hverandre. Og når lynet slår ned og eksploderer ett av trærne bak huset, ja da lyner og smeller det samtidig.

Dette pleide å være ett høyt tre..

Dette er all høyden som er igjen av treet nå..Dette er bare katten som fulgte etter meg da jeg gikk for å ta bilde..

  0 kommentarer på "Amerikansk torden"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei, og velkommen til enda en utvekslingsblogg! Mitt navn er Elisabeth. Jeg er 17 år og bor for tiden i Wisconsin,USA for å tilbringe mitt andre år av videregåenede på en amerikansk High School. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar, eller send en mail til: eksvela@gmail.com

Legg meg til som venn
Follow on Bloglovin

ARKIV

· Juli 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Alt annet · Blogg · Photos · USA gjennom mine øyne · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits