I går var det fredag. Og siden jeg alt hadde vært på skolen i 4 dager i strekk var det på tiden med en fridag. Så i stede for å dra på skolen ble jeg med kontaktpersonen min og den brasilianske utvekslingsstudenten for å hente vennen hans på flyplassen. Så ble det bitte litt shopping og mat før vi dro til track meet. Jeg har en liten pasue fra track for tiden, eller hva nå enn det skal kalles. På grunn av beina mine så er jeg nemlig ikke på trening, men jeg deltar av og til på ett meet og to. Tirsdag denne uken løp jeg, og fredag i neste uke skal jeg også delta. Så får vi se hvordan det går.

I dag er det faktisk ganske så fint vær ute. Det vil si, nå er det skyer på himmelen, men sola skinnte en liten stund, og det er fremdeles varmt ute. (Så varmt at jeg spiste frokost utendørs.)


 Kanksje det endelig begynner å bli vår


Prøvde å ta et bilde med valpen (!) som har blitt ganske så stor nå, enda han bare er 4-5 måneder gammel.I går var det også nydelig vær (sola skinte hele dagen). Jeg hadde jo selvfølgelig glemt solbrillene mine, så da kjøpte jeg noen nye.


  0 kommentarer på "too Cool for School"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei, og velkommen til enda en utvekslingsblogg! Mitt navn er Elisabeth. Jeg er 17 år og bor for tiden i Wisconsin,USA for å tilbringe mitt andre år av videregåenede på en amerikansk High School. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar, eller send en mail til: eksvela@gmail.com

Legg meg til som venn
Follow on Bloglovin

ARKIV

· Juli 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Alt annet · Blogg · Photos · USA gjennom mine øyne · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits