Nei, det har vi ikke her. eller jo, på en måte, men egentlig ikke. Påskeferie eksisterer i alle fall ikke. Springbreak heter det. Noe som jo for så vidt er greit, sett bort fra det faktum at i denne delen av USA så har vi det ikke. På torsdag har vi kort dag på skolen, så får vi fri på fredag og det er det. Jeg skal ikke klage, det gjør meg ikke så mye at vi ikke får ferie. Men det er litt merkelig, det føles liksom ikke helt som om det er påske ennå. Neste helg blir det kanskje litt mere påskestemning. Da skal vi nemlig ha en familie sammenkomst igjen, og så er det vist slik at barna får godteri og gaver og sånt, så det tror jeg kan bli spennende. 

Ellers så har jeg ikke gjort så forferdelig mye denne helgen. Vi hadde trening i dag, siden den jo ble avlyst på fredagen på grunn av meetet dagen før. Men jeg endte opp med å ikke dra på den ? noe jeg senere fant ut at ca. 10 andre også endte opp med å gjøre. I stede dro jeg til en by, ca. førti minutter unna, sammen med Heidi og søsteren hennes. Der brukte vi nesten 2 timer på Walmart, noe som var litt i lengste laget, men, men. Det var fult av påskegodt der, men jeg må si at jeg er overasket over at det ikke fantes noen form for påskedekorasjoner. Her pynter de jo til alt som er, Thanksgiving, Halloween og Christmas, men påske, det har jeg ikke sett noen pynte til enda.

Siden jeg ikke har noen USA påskebilder å vise, så får det bli noen fra norske påskedekorasjoner fra i fjor.Kanskje er jeg heldig og får tatt noen Amerikanske påskebilder som jeg kan vise ved en senere anledning. Vi får se hva som skjer. 


  0 kommentarer på "Påske"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei, og velkommen til enda en utvekslingsblogg! Mitt navn er Elisabeth. Jeg er 17 år og bor for tiden i Wisconsin,USA for å tilbringe mitt andre år av videregåenede på en amerikansk High School. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar, eller send en mail til: eksvela@gmail.com

Legg meg til som venn
Follow on Bloglovin

ARKIV

· Juli 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Alt annet · Blogg · Photos · USA gjennom mine øyne · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits