Forrige uke forsvant på et blunk, skoledagen på fredag aner jeg ikke hvor ble av, snart er jammen meg helga også forbi, og så er det på an igjen. Det er helt merkelig å tenke på, men snart er det hele over. Mars er alt over halveis, i dag er det faktisk nøyaktig 3 måneder til jeg skal sette meg på ett fly hjem, hvilket vil si at i morgen er det ikke engang tre måneder til jeg drar! Jeg får litt sånn panikk av å tenke på det, tre måneder er ingenting, og tiden går så utrolig fort. Det er så mye jeg har lyst til å gjøre, så mye som skal skje. Om ett øyeblikk vil jeg få besøk av mor, så vil vi være på veg til New York, og plutselig vil jeg være hjemme i Norge igjen.

Det virker som om det bare var for litt siden at jeg satt og tenkte på hvor lenge det var til sommeren. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme hjem, men av og til så får jeg noen små øyeblikk som for eksempel at "jeg har tre ekstra søsken", "jeg bil faktisk nødt til å si hade til folk" ellers så har den vanlige i det siste vært " o my gosh! det er bare tre måneder igjen!!" (Nå er det jo nesten ikke det engang). Det er ikke noe jeg tenker så mye på til hverdags, og sånn egentlig så tror jeg ikke at jeg helt har forstått hvordan det blir å dra her ifra, (jeg har bare mine så øyeblikk hvor det går opp for meg) selv om jeg vet at det ikke kommer til å blir gøy å si hade.

Til jul fikk jeg en scrapbook av vertsfamilien min, og nå er det mitt English project å lage en srapbook om "My year in America", så i dag har jeg startet med å lime inn bilder i den. Det er utrolig gøy, og det kommer til å bli gøy å kunne ha den å se tilbake på. Det eneste som er litt dumt er at den er ganske så stor, så det blir enda en ting å drasse med seg hjem. Det er jammen bra at jeg får besøk av mor, så blir det litt lettere å ta med seg en ekstra koffert eller to.

  0 kommentarer på "Ikke lenge igjen"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei, og velkommen til enda en utvekslingsblogg! Mitt navn er Elisabeth. Jeg er 17 år og bor for tiden i Wisconsin,USA for å tilbringe mitt andre år av videregåenede på en amerikansk High School. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar, eller send en mail til: eksvela@gmail.com

Legg meg til som venn
Follow on Bloglovin

ARKIV

· Juli 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Alt annet · Blogg · Photos · USA gjennom mine øyne · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits