Etter ca. to ganger med track practice var jeg alt lei. Det var kjedelig å løpe inne i gangene. Mot slutten av skoledagen var det alltid "å nei -trening" Etter ca. 3-4 ganger med track practice gjorde det så vondt i leggene at jeg ikke klarte å løpe skikkelig, sprinting var helt umulig, det ble forsiktig jogging og styrketrening i stede. Etter 6 ganger, og de to siste treningene rett etter hverandre, fikk jeg beskjed om å ta en dags pause. Det var ikke gøy. Selv om jeg syntes at det var kjedelig etter alt to treninger, så var det ikke noe gøy å få beskjed om å ta en dags pause, plutselig hadde jeg lyst til å gå på trening. Men jeg er lei av og ikke kunne løpe skikkelig, løpe fort, sprinte, derfor er det vel det beste. Jeg håper virkelig at det snart går over, i det minste at det gjør så lite vondt at jeg klarer å løpe fort, for det er sprint jeg har så lyst til å drive med. Heldigvis har vi en treningssykkel nede i kjelleren, og den skal jeg ned og bruke nå, siden jeg ikke kom meg på trening.

Siden jeg dro rett hjem etter skolen fikk jeg tid til å ta noen bilder av valpen som har blitt utrolig stor, så stor at den lille hunden kan vandre rett under magen og mellom beina hans. 

Den lille hunden likte ikke valpen så mye i begynnelsen, den holdt seg unna, og de to rørte nesten ikke hverandre. Nå derimot er det full "slåsskamp" og de leker sammen hele tiden. Vet ikke helt om den lille hunden synes det er like gøy hele tiden, men de roer seg vel etter hvert.


  1 kommentarer på "Ingen trening på meg"

Ulricke Alette
Søte valper! :)
14.03.2013, 02:48 URL: http://www.ulrickealette.com


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei, og velkommen til enda en utvekslingsblogg! Mitt navn er Elisabeth. Jeg er 17 år og bor for tiden i Wisconsin,USA for å tilbringe mitt andre år av videregåenede på en amerikansk High School. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar, eller send en mail til: eksvela@gmail.com

Legg meg til som venn
Follow on Bloglovin

ARKIV

· Juli 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Alt annet · Blogg · Photos · USA gjennom mine øyne · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits