På søndag regnet det, og regnet det. Snøen smeltet, men bakken var frossen. Derfor var det litt vanskelig for alt vannet på bakke å forsvinne. Heldigvis fant vannet seg en plass å gå - nemlig ned i kjelleren og inn på rommet mitt. Der trakk det seg inn i teppet på gulvet mitt, så mye at det laget surklelyder å gå på gulvet. Heldigvis ble det ikke vått i hele rommet og ingenting ble ødelagt, derfor gjorde det ikke meg så mye at det var vått på gulvet, det eneste som var dumt var at det var mye jobb å få tørket opp alt vannet.

Vi måtte flytte på senga, bruke en "vannstøvsuger" på gulvet, tørke med håndklær og bruke vifter på teppet.I dette hjørnet sto senga mi og det var der alt vannet kom. Den har vi nå flyttet, og vifta har stått på døgnet rundt, det var ikke noe særlig stille å skulle sove med den på, men det gikk fint.  Da jeg var nede for en liten stund siden virket det som om gulvet nesten var tørt. Så nå gleder jeg meg til å flytte senga tilbake og skru av vifta når jeg skal sove igjen.

Ellers så kan jeg også fortelle dere at jeg på søndag skypet med familien min, den norske familien altså. Da jeg etterpå sjekket mobilen min hadde jeg fått en text om jeg ville være med på kino, så 15 minutter senere var jeg og fire andre på veg til kinoen.

Filmen vi så het "Identity theft". Jeg har sett at den snart kommer på kino i Norge også. Den var ok morsom, men jeg tror egentlig ikke at jeg anbefaler noen å se den på kino, med mindre det er det eneste de kan finne på og gjøre.

Jeg fikk beskjed om å legge ut bilder på bloggen, noe som jeg jo faktisk burde gjøre. Så her er to bilder fra søndag, rett før jeg dro på kino..


(Happy now mommy?:)


  1 kommentarer på "Vann på gulvet"

Yvonne
Kjære bloggger! Vi jobber med en spørre undersøkelse om blogging. Alle som deltar i spøreundersøkelsen får et gave kort som premie for deltagelse. Har du lyst til å hjelpe oss? :-)
14.03.2013, 03:13 URL: http://yon.se/VuyezA


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei, og velkommen til enda en utvekslingsblogg! Mitt navn er Elisabeth. Jeg er 17 år og bor for tiden i Wisconsin,USA for å tilbringe mitt andre år av videregåenede på en amerikansk High School. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar, eller send en mail til: eksvela@gmail.com

Legg meg til som venn
Follow on Bloglovin

ARKIV

· Juli 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Alt annet · Blogg · Photos · USA gjennom mine øyne · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits