"Da var det helg igjen, og jeg kan med glede informere dere alle sammen om at jeg ikke lengre kan merke noe til de 20 kickbokserne som banket meg opp søndag i forrige uke. Track practice har vært helt greit å delta på, det vil si sett bort fra det faktum at det er snø ute, vi alle sammen trener inne, løper rundt i hallene som gale, og at jeg, fordi gulvet er så hardt, har fått utrolig vond i "leggbeinet" på både den høyre og den venstre foten min, slik at det gjør vondt å både løpe og gå. Så nå må jeg vist prøve å løpe litt forsiktig eller noe, ikke vet jeg. Irriterende er det i alle fall, særlig fordi jeg liker å sprinte, men det er vist ikke så lurt."

Så langt kom jeg i går kveld. Nå er det lørdag kveld, snart søndag, og ikke lenge igjen til hele helga er over. Jeg la meg bra sent i går, sto opp i halv syv tiden. Nå sitter jeg her, klokka nærmer seg elleve, snart søndag. Vi skal stille klokka en time frem, jeg kommer til å miste en time med søvn, miste en time av helga. Den helga som snart er over. 

Dagen i dag var riktignok rimelig grei. Grunnen til at jeg stod opp så tidlig var nemlig fordi Feli, Fanny og jeg dro til kjøpesenteret i Madison, hovedstaden i Wisconsin, den byen som faktisk er litt stor, og som i tillegg ser ut som en by, med handlegate og rutebusser. 

Men nok om det, jeg må seriøst gå og legge meg eller noe. Sove bort litt av den helga som alt snart er borte. Den helga som til og med er en time kortere enn vanlig.

 

 

Bilde - nei, trenger vi det da?

- Ikke i dag


  0 kommentarer på "Helg ja"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei, og velkommen til enda en utvekslingsblogg! Mitt navn er Elisabeth. Jeg er 17 år og bor for tiden i Wisconsin,USA for å tilbringe mitt andre år av videregåenede på en amerikansk High School. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar, eller send en mail til: eksvela@gmail.com

Legg meg til som venn
Follow on Bloglovin

ARKIV

· Juli 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Alt annet · Blogg · Photos · USA gjennom mine øyne · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits