Det gjør vondt å gå, enda verre er det å prøve å reise seg, særlig etter at en har sittet stille en god stund, verst er det å prøve og komme seg ned trappa. Vondt gjør det også og hoste, eller å le for den sags skyld. Det føles som om jeg har blitt banket opp av 20 kickboksere. Men, det er vel det som skjer når man trener muskler man ikke har brukt på en stund, i 5 hele pluss en halv time. Bruker 5 hele og en halv time på long jump og høydehopp - noe man egentlig aldri har gjort før.

Det er vondt å gå, hoste og le, grusomt å prøve og komme seg ned trappa. Velkommen til Track season..

Nå bør det kanskje nevnes at jeg dro dit av egen fri vilje til "Track and Fields clinic-en". Det var ved et college, innendørs med en haug av college idrettsutøvere og trener. Det var lærerikt og faktisk utrolig gøy. Det eneste som ikke var så gøy var å våkne opp dagen etterpå, men, men.

I dag startet også track på skolen, så det ble mer trening i dag, det var ikke like gøy, men selv om det gjorde vondt å løpe så gikk det for så vidt greit etter litt oppvarming.

Ellers så har jeg i det siste har jeg gjort utrolig mye, det har vært mye som har skjedd, og jeg har ikke vært mye hjemme. Onsdag, torsdag og fredag i forrige uke hadde vi utvekslingsstudentene "International cafe" på skolen, vi solgte te, kaffe, german candy, og mat som vi hadde laget. Derfor dro vi den mandagen, i forrige uke, for å handle inn tingene som vi trengte til cafe-dagen. Vi dro i 4 tiden, endte opp med å ta en liten tur til Iowa, spise, handle og ikke komme hjem igjen før i 10 tiden om kvelden.

Tirsdagen hadde vi en field trip til et Holocaust museum ca 4 og en halv time unna. Vi dro klokka 6 om morgenen. På hjemveien snødde det og var ganske mye trafikk, derfor tok det oss ca. 8 timer å komme tilbake, og jeg var ikke hjemme før klokka var 12 om kvelden. Så var det jo disse cafe-dagene, jeg gjorde andre ting jeg ikke huske og kom hjem sent om kvelden. Torsdag spiste jeg for første gang på 5 dager, middag hjemme. Lørdag gikk jeg på skøyter. Søndag ble jeg banket opp av 20 kickboksere.

 Og nå skal jeg altså prøve å komme meg opp fra denne stolen jeg sitter i. 


  0 kommentarer på "I det siste"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei, og velkommen til enda en utvekslingsblogg! Mitt navn er Elisabeth. Jeg er 17 år og bor for tiden i Wisconsin,USA for å tilbringe mitt andre år av videregåenede på en amerikansk High School. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar, eller send en mail til: eksvela@gmail.com

Legg meg til som venn
Follow on Bloglovin

ARKIV

· Juli 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Alt annet · Blogg · Photos · USA gjennom mine øyne · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits