Når vi har snow days, altså fri ifra skolen, så pleier telefonen som regel ringe i seks tiden om morgenen. Jeg våkner alltid av den telefonen, kikker på klokka og finner ut at vi ikke har skolen. I tillegg pleier også vertsmor eller en av søsknene mine å si ifra med det samme. Det skjedde ikke i dag.

Jeg står som vanlig opp litt over sju om morgenen (det er det jeg prøver på - men det er ikke alltid like lett) huset forlater jeg somregel fem på åtte. Jeg sov noe helt elendig i natt, våknet flere ganger. Tepper som falt på gulvet, tepper som krøllet seg og tepper som ikke varmet. Jeg lå og håpet på fri, i  det minste en to timers forsinkelse. Men så ringte vekkerklokka, fem minutter senere ringte den igjen, så nærmet den seg halv åtte, og vel - da ble jeg jo bare nødt til å stå opp. Jeg innstilte meg på å gå på skolen. 

Halv åtte kom en av vertsbrødrene mine ned og fortalte meg at vi ikke hadde noe skolen, i det hele tatt, ingen to timers forsinkelse, men fri, fri ifra skolen. Det var nesten som om jeg ikke trodde på ham, det var rett før jeg gikk opp for å spørre om det var sant. Men så gikk jeg og la meg i stede. Riktignok så fikk jeg ikke sove igjen. Men det var greit, jeg trengte i det minste ikke å gjøre noe som helst. 

Nå skal vi dra til den å-så-fantastiske Walmart, butikken med alt. Det er greit å få komme seg ut av huset. Det er det som er litt dumt med disse snødagene, de kan bli litt kjedelig i lengden, særlig når jeg ikke gjorden noe på hverken søndag eller mandag, da hadde det vært litt kjedelig å sitte her en hel dag til. Men nå er vi da altså på vei til Walmart, ett lite avbrekk i all denne hjemmetiden, så da kan jeg gjerne ta en fridag i morgen også! 

 


  0 kommentarer på "Fri fra skolen - igjen"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei, og velkommen til enda en utvekslingsblogg! Mitt navn er Elisabeth. Jeg er 17 år og bor for tiden i Wisconsin,USA for å tilbringe mitt andre år av videregåenede på en amerikansk High School. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar, eller send en mail til: eksvela@gmail.com

Legg meg til som venn
Follow on Bloglovin

ARKIV

· Juli 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Alt annet · Blogg · Photos · USA gjennom mine øyne · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits