I dag hadde vi - tromme-vir-vel - fri fra skolen! Så hva gjør man så når man har fri fra skolen? Jo, da står man opp enda tidligere enn vanlig, for så å dra på shopping. Jeg dro sammen med de andre utvekslingsstudenten, en annen jente og kontaktpersonen vår. Vi dro til Madison, the capitol of Wisconsin, ca. to timer unna der jeg bor. Det er faktisk en by, en ordentlig by, med handlegate og kollektivtransport (de hadde rutebusser!!).

Først dro vi til ett mall for litt shopping. Etterpå var vi innom the State Capitol, fikk omvisning, og ble tatt bilde av, av den profesjonelle fotografen som jobbet der, eller hva det nå enn han var. Etter det gjorde vi igjen litt shopping, da down town, for så å dra til ett asiatisk sted og spise sushi.

Det var faktisk ganske så bra at vi dro på shopping i dag. Jeg fikk nemlig handlet meg både trillekoffert (en liten en som jeg kan ta med meg på flyet, slik at jeg ikke trenger å sjekke inn bagasje) og bikinier til Hawaii. Skjorte, neglelakk og cardigan var kanskje ikke like nødvendig, but hey, who cares? Den blå t-skjorta med "Shoe box" på fikk jeg da vi stoppet på "midwest largest shoe store" (den var ikke sååå stor egentlig). Da mannen som jobbet der fikk høre at vi var foreigners, gav han oss nemlig en t-skjorte hver.Og, her er forresten bildet som fotografen tok, synes det ble skikkelig stilig jeg!Og  bare så det er sagt:

Bevis nr 4 (på at katter/katten i huset er ond) Mens jeg ligger her på gulvet på rommet mitt og skriver dette innlegget, er katten her inne. Hun leker (det vil si klorer og biter) på klærne som henger på stativet mitt, ullsokker og meg..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  3 kommentarer på "Fredag"

oliviabriannne
Kjempe fin blogg plissssss les min blogg da leser jeg din!!!!!!!!!!!!
26.01.2013, 08:02 URL: http://Oliviabriannne.blogg.no
benitavic
Så koselig bildet - nr2!
26.01.2013, 17:41 URL: http://benitavic.blogg.no
saraad
så morsomt, alltid gøy på shopping ! fine bilder :D
26.01.2013, 22:12 URL: http://saraad.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei, og velkommen til enda en utvekslingsblogg! Mitt navn er Elisabeth. Jeg er 17 år og bor for tiden i Wisconsin,USA for å tilbringe mitt andre år av videregåenede på en amerikansk High School. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar, eller send en mail til: eksvela@gmail.com

Legg meg til som venn
Follow on Bloglovin

ARKIV

· Juli 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Alt annet · Blogg · Photos · USA gjennom mine øyne · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits