Det har aldri slått meg før. Kanskje var det fordi jeg var ung, dum og uvitende. Eller kanskje jeg egentlig viste det hele tiden, jeg fortrengte det bare. Ville ikke at det skulle være sant. Men det er det er sant, og jeg vet det nå. Katter er onde.

En dag i forrige uke kom jeg sent hjem ifra skolen, grunnet en basketballkamp. Det viste seg at vi hadde fått ett nytt familiemedlem. Katten ettellerannet (helt seriøst - jeg vet ikke hva hun heter). Jeg syntes at det var en utrolig søt og herlig liten katt.

Men, dagen etterpå skjedde det noe, jeg så det, begynte å forstå. De er onde, katter, du kan se det på dem, stikkende øyne, lurer seg rundt. De virkes søte og uskyldige nok, men jeg skal love deg, innerst inne er de onde.

Bevis nr 1: De tror de eier hele huset.

I går hoppet katta opp, og begynte å balansere på TV'en, flatskjerm TV'en. Hvordan hun kom seg opp dit vet jeg ikke, men hun gjorde det i alle fall.

Bevis nr 2: De prøver å gi deg hjerteinfarkt.

Jeg satt halvveis vridd i en lenestol, plutselig så snur jeg meg, og der står katta på armlenet og stirrer meg rett i fjeset.

Bevis nr 3: (som får full støtte fra bikkja i huset) De stjeler mat og skaper forvirring.Og ja, da jeg kom hjem i dag, fant jeg katten sovende på rommet mitt. Sovende, på rommet mitt nede i kjelleren som alltid har døren lukket. Riktignok så er det en åpning mellom trappa og skape som katten kan komme seg inn igjennom. Likevel, jeg synes det er ganske så merkelig, når hele førsteetasjen er full av herlige soveplasser for en katt, så velger den likevel og ta seg inn på rommet mitt og legge seg ned for å sove. Jeg er sikker på at hun er både ond og ute etter å ta meg. 


  0 kommentarer på "Jeg vet det nå"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei, og velkommen til enda en utvekslingsblogg! Mitt navn er Elisabeth. Jeg er 17 år og bor for tiden i Wisconsin,USA for å tilbringe mitt andre år av videregåenede på en amerikansk High School. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar, eller send en mail til: eksvela@gmail.com

Legg meg til som venn
Follow on Bloglovin

ARKIV

· Juli 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Alt annet · Blogg · Photos · USA gjennom mine øyne · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits