Endelig er det helg. Endelig. Denne uka har vært helt forferdelig. Så utrolig mye jobb. Masse å gjøre. Stress. Lite søvn. En haug med lekser. Jeg trodde aldri at uka skulle ta slutt. Men, endelig, er helga her.

Neida.

Seriøst, har jeg i det hele tatt vært på skolen?

Bare to dager, så var det helg igjen. Det var herlig at vi ikke startet på en full uke rett etter juleferien, det hadde ikke vært noe særlig gøy. Nå kan jeg igjen få slappe av, sove ekstra lenge.

Disse to skoledagene har gått fort, og nei, det har ikke vært stress, jeg har ikke hatt masse å gjøre.

I dag ble jeg igjen etter skolen, sammen med kontaktpersonen min og den andre norske utvekslingsstudenten. Vi skal nemlig til Hawaii på en av disse organiserte turene, og kontaktpersonen vår skulle hjelpe oss med å bestille billetter. Jeg hadde aldri trodd at det kunne ta så lang tid å bestille billetter til en flytur. Men når man ikke kan komme frem før ett bestemt tidspunkt, må dra innen ett bestemt tidspunkt, men helst ikke vil dra før ett bestemt tidspunkt, ja, da blir det litt vanskelig. Særlig når man er nødt til å ta 3 forskjellige fly for å komme seg dit man skal. Men etter 3 timer på leting etter billetter, problemer med betaling og bekreftelse, lange samtaler og enda lengre ventetid på telefonen, klarte vi det endelig. Vi fikk oss begge to billetter til Hawaii, så nå er det bare pakking og venting på reisedagen som gjenstår.

Forhåpentligvis så er det ikke snø og kaldt på Hawaii, slik som det er her..God Helg!

 


  1 kommentarer på "Endelig helg!!!!!"


Hei!

Det går fint an å trene i snøen. Det er jo ganske tungt å gå da, så du får trent mange slags muskelgrupper da!!!!

Moster
14.01.2013, 14:43


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei, og velkommen til enda en utvekslingsblogg! Mitt navn er Elisabeth. Jeg er 17 år og bor for tiden i Wisconsin,USA for å tilbringe mitt andre år av videregåenede på en amerikansk High School. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar, eller send en mail til: eksvela@gmail.com

Legg meg til som venn
Follow on Bloglovin

ARKIV

· Juli 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Alt annet · Blogg · Photos · USA gjennom mine øyne · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits