I går var en herlig dag. Selv om jeg ikke sovnet før 3 kvelden før og var nødt til å stå opp halv 9 om morgenen for å hjelpe til på søndagsskolen og gå i kirka. Det var fint vær, ganske så varmt (jeg trengte ikke å ha på meg noen jakke!) Jeg hadde ikke noe spesielt å gjøre. Kunne være på PC-en, noe jeg ikke hadde hatt noe særlig tid til dagen før. Jeg var ute. Tok noen bilder.

Den ene av hundene, som kan være noe helt ekstremt irriterende til tider, fordi han er så grusomt glad i deg, omtrent klemmer deg flat, fordi han ikke kan komme nerme nok, få nok oppmerksomhet, nok kos, og etterlater et lag med pels på deg, den hunden, den var veldig pen i går.

Og vel, det må sies at, selv om han kan være utrolig irriterende, så er han også fantastisk utrolig skjønn. Egentlig så er det bare morsomt at han er som han er, og hadde han ikke røytet sånn, så hadde jeg nok tilgitt ham enda mer for å være så fantastisk utrolig glad i alle og en hver. For det er vel egentlig det som er irriterende særlig når man har på seg en svart bukse, laget med pels som blir igjen.Skoledagen i dag gikk utrolig fort, to av skoletimene ble brukt til å se film, i entrepreneur fikk jeg gå fra timen for å jobbe med årboken i stede. Plutselig var dagen over, jeg var på veg hjem. Noe som egentlig ikke var meningen, det var play practice i dag, men jeg gikk ikke. Jeg gav meg selv fri. Jeg skal der i morgen, på onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Det blir gøy..

 


  0 kommentarer på "Søndag"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei, og velkommen til enda en utvekslingsblogg! Mitt navn er Elisabeth. Jeg er 17 år og bor for tiden i Wisconsin,USA for å tilbringe mitt andre år av videregåenede på en amerikansk High School. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar, eller send en mail til: eksvela@gmail.com

Legg meg til som venn
Follow on Bloglovin

ARKIV

· Juli 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Alt annet · Blogg · Photos · USA gjennom mine øyne · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits