Jeg har sovet til kvart over ni! Det er det lengst jeg har sovet til på lenge. Jeg prøvde virkelig, og hadde så lyst til å sove lengre, men det gikk ikke. Så da tok jeg fram PC' en i stede.

Siden forrige innlegg har jeg vært på skolen, cross country trening. På middagsbesøk hos Felis familie. Fy søren som jeg liker den familien! Ikke minst maten de spiser. Maten her, hvor jeg bor, er god, jeg liker den, jeg har ikke en eneste gang blitt servert noe jeg ikke liker. Maten deres derimot, er fantastisk, jeg blir lykkelig av å spise den.

Det er den andre fredagen på rad at jeg har spist middag hos dem. De er en stror familie, 8 barn, pluss mor og far, pluss Feli. Forrige gang jeg spiste sammen med dem var vi riktignok i nabohuset, hvor søsteren til moren bor, men det var den samme gode maten. Da fikk vi servert pasta, men en god, hjemmelaget hvit saus, ikke en rød greie som kom ut av ett glass. Og salat, med en herlig dressing av oljer og jeg vet ikke jeg, men ingenting som lignet på majones og kom ut av en flaske.

Denne gangen spiste vi i deres eget hus. Vi var mellom 20 og 30 stykker der. Og jeg fikk servert fisk! Laks. Og en annen type. Bakt i ovnen, stekt på en grill. De hadde stekte poteter, salat, fantastisk salat, slik som vi fikk den andre gangen. Så hadde de også brød, hjemmebakt brød, med krydder i. Det smakte så rent, så sunt, smakene minnet om hjemme, hjemme i Norge altså, som noe du kan få bestille på en kafe/restaurant.

I tillegg til at de har så utrolig god mat, er de også veldig  hyggelige. Alle sammen, smilende og glade, morsomme. (Det er foresten også de fleste menneskene jeg har truffet på så langt) Og det beste av alt, jeg skal, sammen med Fanny, mest sannsynlig tilbake på fredag igjen.

Tumblr_lnvjylwkru1qfxwzho1_500_largeTumblr_leyvudvi0y1qgnow4o1_400_large

Haha, jeg er litt av ett matvrak! Tenk at det er mulig å bli så glad av mat. Men seriøst, jeg savner norsk mat! Likevel, dette er jo USA, og jeg dro jo hit for å oppleve landet. Utvekslingsstudenten som bor i huset der, var glad da hun kom og spiste pizza her hos meg, hun ville ha "ekte amerikansk mat". Jeg tror hun har rett, jeg ser mer på maten jeg får her som "amerikansk" en deres, så jeg er glad for den maten jeg får servert her, det smaker jo godt, den er bare litt annerledes, og maten hos dem er derfor en fin avveksling, eller hva nå enn jeg skal kalle det. Tror jeg få skrive ett mer utdypende innlegg om denne maten, for det er ganske så rart (da tenker jeg ikke på maten jeg får servert her, men alt av mat, skolelunchen for eksempel - den som burde være ulovlig).


  1 kommentarer på "På tide med en liten oppdatering"

Phs
Du skulle smakt hjort. Var på jakt. Så på den digre bukken uten å skyte den.

skulle derimot skyte en kalv, men den kom ikke
14.10.2012, 21:08


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei, og velkommen til enda en utvekslingsblogg! Mitt navn er Elisabeth. Jeg er 17 år og bor for tiden i Wisconsin,USA for å tilbringe mitt andre år av videregåenede på en amerikansk High School. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar, eller send en mail til: eksvela@gmail.com

Legg meg til som venn
Follow on Bloglovin

ARKIV

· Juli 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Alt annet · Blogg · Photos · USA gjennom mine øyne · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits